Een Specifieke Rode Wijn Is Gekoppeld Aan Gewichtsverlies

Welke rode wijn kan het zijn?

Een OSU-onderzoek wees uit dat een bepaald soort rode wijn de toename van vetcellen en de vorming van nieuwe vetcellen uit de lever vertraagt. De bevinding suggereert dat het consumeren van rode wijnbes (ongekookt, als sap of wijn) individuen kan helpen om gezondheidsproblemen die verband houden met obesitas, zoals leververvetting, te beheersen.

We proberen de specifieke bijdragen van bepaalde voedingsmiddelen te valideren voor gezondheidsvoordelen. Neil Shay, biochemicus en moleculair bioloog, Oregon State University

Rode Muscadine Scuppernong-gewas in Florida.

Welke Rode Wijn Bestrijdt Obesitas?

Welke rode wijn bestrijdt obesitas

Er is maar één type wijndruif waarvan bekend is dat het vetbestrijdende ellaginezuur bevat . Nee, het is geen Pinot Noir of Cabernet Sauvignon.

Red Muscadine (ook bekend als Scuppernong) is een wijndruif afkomstig uit het zuidoosten van de VS en groeit voornamelijk in Georgië.

Ga Van Beginner Tot Professional

Tools en accessoires die u helpen uw kennis uit te breiden.

Omdat er een hoop hype rond het verhaal de ronde doet, hebben we wat extra feitelijke punten verzameld die je wilt begrijpen.

  • Ellaginezuur wordt niet gevonden in andere V. vinifera-wijndruiven (bijv. Cabernet Sauvignon, Malbec enz.)
  • Ellaginezuur wordt gevonden in op eiken gerijpte wijnen (elke soort) als ellagitannine.
  • Fermentatie verhoogt het ellaginezuurgehalte in Scuppernong/Muscadine-druivensap
  • Ellaginezuur komt ook voor in frambozen, bramen, groene thee, oolongthee, walnoten en pecannoten
  • Ellaginezuur voorkomt de ontwikkeling van kankercellen met 40 milligram één kopje frambozen per dag (we schatten dat dit ongeveer één glas twee jaar nieuwe eikengroene wijn is)

Conclusies

Als u voorheen van één glas eiken rode wijn per nacht hield, kunt u zich verheugen in de wetenschap dat u misschien geen slechte gezondheidskeuzes maakt.

Hoewel dit kenmerkende zuur verbazingwekkende gezondheidsvoordelen heeft, is niet vastgesteld of de alcohol in wijn de voordelen onderbreekt.

Als u een ernstige medische aandoening heeft, wilt u misschien helemaal geen alcohol drinken en een van de bovengenoemde keuzes maken.

In het bijzonder dank aan Neil Shay, wiens personeel van de Oregon State University muscadine-druiveninfusie aan zwaarlijvige muizen heeft gegeven om erachter te komen welke voedingsopties mensen kunnen maken om de gezondheid te behouden en te verbeteren. In zijn woorden:

Als je boodschappen doet en als je weet dat een bepaald soort fruit goed is voor je gezondheidstoestand, zou je dat fruit dan niet willen kopen? Neil Shay

Daarnaast dank aan de muizen met overgewicht.

Bronnen
De studie: veranderingen in ellaginezuur en andere fenolen bij Muscadine Grape (Vitis rotundifolia) Sappen en wijnen tijdens opslag
Metabolieten zijn de sleutel tot het begrijpen van gezondheidseffecten van wijn Polyfenolen
Eerste
postvermelding van OSU Extraheren van egaltannines samen met andere medicinale fytochemicaliën Druiven- en wijnfenolen
: Een Primer
Geschatte ~ 4.890 acres (2.000 ha) Muscadine Druiven in de VS
Phenolic Wine Antioxidanten door Andrew Waterhouse
Hoeveel wijn zit er in 1,5 kopjes druiven geschat op basis van
Fermentatie Verhoogd melkzuur in Muscadine-druiven
Ellagitannines stoppen kanker